Гюлфие Арнаудова от ръководството на Младежко ДПС е избрана за вицепрезидент на Либералния младежки интернационал

Високото признание за организацията идва няколко месеца след преизбирането на Илхан Кючюк за вицепрезидент на АЛДЕ

Гюлфие Арнаудова, член на ръководството на Младежко ДПС, бе избрана за вицепрезидент на Либералния младежки интернационал (IFLRY), съобщиха от партията.

Избирането на Арнаудова стана факт по време на конгреса на организацията, който се провежда в Акра, Гана. След сериозно съревнование между седем кандидати за четирите позиции за вицепрезидент, представителят на Младежко ДПС получи най-силна подкрепа от делегатите на конгреса, които представляват младежки организации от цял свят.

"Гордея се, че ме подкрепихте и ще работя усилено, за да оправдая доверието, което ми гласувахте", каза пред делегатите на конгреса новоизбраният вицепрезидент на IFLRY Гюлфие Арнаудова.

За председател на организацията бе избран Ахмад Ал Рахвани от "Future Youth", Ливан.

“Това е поредно огромно международно признание за работата на младите хора на ДПС. Ще продължаваме да полагаме усилия за най-ценния капитал за един политик – знанието. Само така можем да сме достатъчно подготвени и да отговорим адекватно на предизвикателните времена, в които живеем“, коментира председателят на Младежко ДПС Илхан Кючюк.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика