Дадоха на съд петима за побой на трима опоненти

Районната прокуратура в Тетевен е внесла в съда обвинителен акт срещу петима мъже, извършили побой и нанесли телесни повреди на трима свои опоненти. Обвинението срещу Румен М. А. е за това, че на 1 март миналата година в ловешкото село Градежница умишлено и по хулигански подбуди, причинил лека телесна повреда на Левен Ч. Освен това в съучастие с Ивайло И. пребили Владислав Б.Извършителите на саморазправата му причинили разкъсно- контузна рана и счупване на черепните кости и на долната челюст. Травмата е довела до временно разстройство на здравето опасно за живота.

Останалите трима обвиняеми - Румен С. А., Асен С. и Симо А. ще отговарят за това, че по същото време и място причинили лека телесна повреда на Фидана А., изразяваща се в множество рани и масивни кръвоизливи почти по цялото тяло.

В злополучната вечер пострадалите Левен Ч. и Владимир Б. и техни познати решили да отидат на дискотека в село Галата, като тръгнали с лекия автомобил на Емил Ч. Преминавайки през Градежница били изпреварени от лек автомобил „Опел Тигра“, който препречил пътя им е ги принудил да спрат. От опела слезли трима мъже. Тогава пътуващите във „форда“ побягнали в различни посоки, за да се скрият, като останал само Левент Ч.

В този момент пристигнал с джип. От него изскочил Румен А. и нанесъл побой на Левент Ч. с тръба, която носел.

Около 3 часа в кървавата нощ Владимир Б. се добрал до жилището си на ул. “Хр. Ботев“ № 49 в село Глогово. В този момент от към Градежница пристигнали няколко коли. От тях слезли обвиняемите, като започнали да хвърлят камъни, след което пребили зверски Владимир Б. и майка му – Фидана А. Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право