Даниел Крейг: Всеки актьор може да бъде агент 007

През март звездата от „Казино Роял” Ева Грийн се обяви срещу смяната на пола на агент 007 – героят наистина трябва да си остане мъж, в противен случай историята не би имала смисъл.

Изненадващо неин опонент се оказа... действащият Джеймс Бонд – Даниел Крейг. В интервю той заяви, че ролята трябва да бъде достъпна за всички актьори, независимо от пола, расата и сексуалната ориентация.

Актьорът сподели пред The Mirror, че след „Бонд 25” ще окачи смокинга на пирона. Той е бил в образа на супершпионина 13 години и вече е дошло времето да предаде ролята на друг актьор. Според него създателите трябва да разгледат всички кандидатури, в т.ч. на жени и афроамериканци. Крейг вижда, че времената се менят и мястото на агента може да заеме дама. Вече има предложение тя да бъде Клеър Фой, Танди Нютън или Емили Блънт.

Все още не е известно кой ще бъде новият 007, но продуцентът Барбара Броколи твърдо се придържа към мнението, че той е мъжки персонаж. А ще бъде ли бял англичанин – това вече е голям въпрос.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино