Даниел Петканов: Не ме е срам, че Александра изкарва повече (ВИДЕО)

Едно от най-обсъжданите звездни семейства у нас - Алекс и Дани Петканови, гостува в предаването "Папараци", където разкри интересни подробности за брака си, както и за финансовото си състояние.

Оказа се, че в момента Александра печели повече и издържа семейството, благодарение на канала й в YouTube и фотосесиите, които напоследък снима редовно.

Въпреки това, Даниел, известен като Лудия репортер, няма комплекси и не се срамува от това, че жена му изкарва повече пари. Той призна, че се наслаждава на времето, прекарано със семейството си и с радост гледа 4-месечния им син Габриел, докато на Александра й се налага да пътува по работа.

Освен това, двойката разкри, че когато са сключили брак по време на участието им във "VIP Brother", те са подписали и съгласие, в случай на развод, всеки да запази имуществото и спестяванията, с които е влязъл в брака. По този начин, няма да им се налага да делят нищо, което двамата приемат като улеснение и спестени нерви.

Към днешна дата, семейство Петканови обаче не мислят за раздяла. Пред Венета Райкова те открито споделиха, че са много влюбени и щастливи, а миналото са оставили зад гърба си. Младите родители дори планират в близките месеци да започнат с опитите за второ дете, за да може Габриел и бъдещият/ата му брат/сестра, да нямат голяма разлика и съответно да се разбират по-добре.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица