Данъчните в Търново продават мансарда във Варна заради задължения на собственика

НАП-Велико Търново предлага за продажба на търг с тайно наддаване мансарден апартамент, намиращ се в Варна, ул. „Константин Величков" №32 . Първоначалната цена е 220 546,80  лева. Това е първи търг за недвижимия имот.

Апартаментът е ново строителство, като сградата е въведена в експлоатация през 2015 г. Общата му площ е 162,8 кв. м. Намира се на шестия етаж и е разположен на две нива. На първото ниво /94,50 кв.м./ има предвидени антре, помещение с кухненски бокс, две стаи с обща баня и тоалетна, втора тоалетна, две тераси и вътрешно стълбище. Второто ниво /кула/ е с големина 23,70 кв.м. и се състои от помещение с баня и тоалетна, както и панорамна тераса на ниво кула /44,60 кв.м./. Прилежаща част към имота е избено помещение от 3,4 кв.м.

Огледи на имота и приемането на оферти за участие в търга стартират на 4 септември и ще продължат до 8 септември.  За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20 % от първоначално обявената тръжна цена, т.е. 44 109,36 лв.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България