Дара Екимова снима гаджето си в коледна песен

На 17 Дара вече има няколко самостоятелни песни.

Певицата включи в проекта си и младежи с увреден слух

Музиката е на Искрен Тончев - Искрата, а клипът на Башмоушън

Клипът вече е готов, а на 14 декември ще бъде представен на водна сцена в столичен мол

Талантливата млада певица Дара Екимова премиерно представи новата си песен Follow me. След големия успех на летния хит Sagapao, Дара отново работи с Искрен Тончев - Искрата, който написва музиката. Видеозаснемането поверява на Павлин Иванов - Башмоушън и неговия екип.

Премиерата бе на 5 декември, а на 14 декември, събота, от 18.00 часа песента ще бъде представена на водна сцена в столичен мол.

В клипа към Follow me участва и приятелят на Дара - в него двамата са в трепетно очакване на Коледа.

Сюжетът проследява обичайната за младите хора подготовка на най-вълнуващия празник в годината. В ролята на близките є приятелки пък влизат моделите Евелин Бошнакова и Стефани Василева. В клипа участват и трима техни връстници със слухови нарушения.

Предложението за включването на Яна, Алекс и Венци е на самата Дара, провокирана от идеята музиката и посланията на Follow me да достигнат до всички, повече от 200 000 българи с такива проблеми.

“Музиката е универсален език и исках моите връстници и хората, които не могат да я чуват, да я “видят” с очите и да я почувстват в сърцата си. По време на снимките беше супер, смяхме се много. Открихме, че имаме сходни възгледи за света и нищо не ни пречеше да общуваме помежду си.” - споделя 17-годишната Дара по време на снимачния процес.

На 15-и декември младата певица ще се включи в традиционния коледен празник на децата със слухови нарушения в столичния хотел “Маринела”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл