Да помогнем на Микаела! Музиканти с благотворителен концерт за 12-годишното момиче

Благотворителен концерт в помощ на 12-годишната Микаела ще се проведе в Благоевград. На 26 юли от 19.00 часа в зала „Яворов“ певци и танцьори ще се качат на една сцена, за да подкрепят детето, което се нуждае от средства за спешна операция.

Микаела страда от епилепсия и има тежки пристъпи ежедневно. За да се подобри състоянието й е необходимо да бъде поставен вагусов стимулатор. Операцията може да бъде извършена в болница Аджибадем в Турция, но за целта са необходими 57080 евро. Към момента семейството на детето се нуждае от още 35 000 лева, за да може Микаела да замине за Турция.

В благотворителния концерт ще вземат участие ТФ „Астра“, Пирински танцов ансамбъл „Вихрен“, ФГ „Веселина“, Женска група „Иглика“, , певческа група „Златна възраст“ , ТК „Българска усмивка“ , ДЮФА „Пиринска китка“,, ДФТА „Пиринче“. Проявата е подкрепена и от творците Юлия Белемезова, Тодор Чалганов, Ивана Спасова, Александрина Механджийска, Лъчезар Кацарски, Константина Димитрова, Кристиян Вакадинов, Карамфил Божиков., Мария и Магдалена Филатови, Васил Лазаров, Христина Маркова, Надя Андонова, Стоян Джельов.

Средства може да бъдат дарени и в платформата „Хелпкарма“ на линк https://helpkarma.com/campaign/nadejda-za-mikaela-355?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=share_campaign.

Дарителска сметка в Обединена българска банка:

IBAN: BG49UBBS80021080823040

BIC: UBBS BGSF

Титуляр на сметката: Микаела Иванова Миткова

Paypal: [email protected]

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони