Двама души загинаха при катастрофа в Бургас

Младо момиче и мъж са загинали при катастрофа на околовръстния път от кръговото кръстовище на „Трапезица“ към ж.к. „Меден рудник“, съобщиха от КАТ в ОДМВР - Бургас.

Инцидентът е станал в 23.03 часа снощи на улица "Тодор Александров" в посока пътен възел "Юг", самостоятелно катастрофира, блъскайки се в осветителен стълб, разположен в разделителната ивица между двете платна, лек автомобил с бургаска регистрация, управляван от 16-годишна девойка с инициали А. Г. от Бургас (неправоспособен водач). С автомобила се придвижвал и собственика на автомобила – Б. В., 32-годишен от Бургас. От ПТП А. Г. и Б. В. загинали на място. Причините за възникналия пътен инцидент са в процес на изясняване. Вероятно мократа пътна настилка и несъобразена скорост са причина автомобилът да поднесе и да се удари в крайпътен стълб.

Общо 8 пътни инцидента са регистрирани през последното денонощие в община Бургас, допълни дежурният от КАТ в ОДМВР – Бургас. При останалите пътни инциденти няма пострадали граждани, нанесени са леки материални щети. От КАТ алармират водачите на автомобили да шофират с повишено внимание, заради обилните валежи от дъжд в областта.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България