Двама ексобластни в листата на ГЕРБ-Шумен

Д-р Румен Генов е водач на листата на ГЕРБ-Шумен

Двама вече бивши областни управители са в кандидат-депутатската листа на ГЕРБ-Шумен. Тя е внесена за регистрация в РИК и бе оповестена в съобщение до медиите. Ексгубернаторът Димитър Александров е шести, а Петко Шаренков е девети. Първият ръководи областта от 2009 до 2013 г., а вторият по време на кабинета "Близнашки", като в момента е зам.областен управител.

Листата на ГЕРБ-Шумен е само от местни лица и се оглавява от хирурга д-р Румен Генов /51г./. Той работи в Комплексния онкологичен център и е общински съветник от ГЕРБ първи мандат. Втори в листата е досегашният депутат и университетски преподавател проф.Стефан Желев. Трета е Шерин Вели, мениджър в частна фирма. В листата е областният координатор на Жени-ГЕРБ Галина Петкова, неврологът д-р Хамди Авджъ от гражданска квота. Следват Евгений Цанков, Светлозар Начев, Владислав Григоров, Стела Илиева и Станислава Акерска.

"ГЕРБ отново ще заложи на позитивна кампания. Ще търсим комуникация и обратна връзка с максимален брой хора, пред които да представим визията си за секторните политики и програмата си, която е достъпна за всички български граждани", казва в изявление областният координатор Любомир Христов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика