Двама мъже намушкаха с нож възрастен търновец в центъра на Старата столица

Снимка: Архив

Кървав екшън се е разиграл посред бял ден в центъра на Велико Търново. В събота двама мъже намушкали с нож в гърба възрастен търновец. Драмата станала на тротоара на централната улица „Васил Левски“№ 12, пред офиса на теоператор и чейндж бюро, около 13,40 часа. Районът веднага е бил отцепен и пълен с полицаи, които извършват процесуално- следствени действия.

Очевидец на внезапното нападение, разказа, че в този час от двете страни по тротоара се задали двама млади мъже, на възраст около 32-33 години и се доближили до жертвата си. Единият от тях, когото свидетелят описва като пълничък със синя тениска, препасан с нож, казал на мъжа : „Ей сега те убих!“, извадил ножа и го наръгал в гърба. Жертвата успяла да отвърне с юмрук, но паднала на земята. Нападателят и авера му хукнали и избягали от местопрестъплението.

Неволният очевидец веднага се обадил на тел. 112, след което пристигнал екип на Спешна помощ, който откарал ранения мъж в болницата.

От полицията съобщиха, че в момента на мястото на инцидента текат процесуално- следствени действия и издирвателни мероприятия. Нападателят е идентифициран и се издирва.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право