Два пъти по-празнично с VIVACOM

Сърфирайте свободно с удвоени МВ в най-бързата 4G мрежа в България и се възползвайте от предложенията за модерни таблети, специално за сезона с подарък стилен аксесоар

VIVACOM открива празничния сезон с двойно повече възможности за забавление. Плановете за мобилен интернет i-Traffic M+/L+/XL+/XXL+ вече идват с удвоени МВ на максимална скорост и мобилна телевизия с 50+ канала за целия срок на договора. Атрактивните условия са валидни както за нови, така и за настоящи клиенти на телекома, които изберат един от посочените планове за срок от две години.

Всички потребители, които искат да споделят своите коледни преживявания с още повече близки и приятели, могат да избират сред най-желаните 4G таблети, които сега идват със специални подаръци в магазините на VIVACOM:

- Lenovo Tab 3 7 - ексклузивен модел, който се вписва чудесно в коледния дух със своя снежнобял корпус, 16 GB памет и семейни потребителски профили. Достъпен е само в магазините на VIVACOM. А сега е в комплект с удобните и модерни слушалки Setty и струва само 1 лв. еднократно плащане с план i-Traffic XL+. Потребителите получават и 40 000 MB мобилен интернет от VIVACOM.

- Samsung Galaxy TAB A 10.1 - премиум таблет с голям FHD дисплей и изключително издръжлива батерия – 7300 mAh. Идва с подарък оригинални Bluetooth слушалки. Цената му е 8.90 лв. на месец с план i-Traffic XXL+ с включени цели 80 000 MB мобилен интернет.

- Huawei MediaPad T2 7.0 - мощният 7.0“ таблет – 4х1.5 GHz, е с батерия с най-голям капацитет в своя клас. Моделът се отличава със стилен алуминиев корпус и атрактивен външен вид, завършен от празничния подарък – оригинален Flip Cover калъф Huawei, който освен да предпазва таблета, лесно се превръща и в стойка. Таблетът е идеалният подарък за Коледа и струва само 1 лв. в брой с план i-Traffic XL+. С него потребителите получават и 40 000 MB мобилен интернет, за да сърфират на воля когато и където си поискат.

- Prestigio Wize 3407 идва с корпус в свежи цветове, опция за гласово обаждане и кристален образ на 7.0“ IPS дисплей. Таблет за активни хора с подарък Extra BASS слушалки. Струва само 1 лв. в брой с план i-Traffic L+ и с 20 000 MB мобилен интернет.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес