Двоен билет за финала и 10 хил. паунда, ако провалиш сватбата си

МАДРИД - Британската телевизия "BT Sport" търси футболни фенове, които са готови да отменят сватбата си, за да присъстват на финала в Шампионската лига. Привържениците, готови на подобна жертва, ще получат двоен билет за сблъсъка, както и 10 хил. паунда, за да покрият разходите от анулирането на тържеството.

Условията, които трябва да покрият кандидатите са три: задължително да са фенове на един от двата финалисти, колко големи ще са щетите при анулиране на сватбата и уникалност на историята на влюбените.

"Този финал е изключително важен за всички във Великобритания - каза Пит Оливър, маркетингов директор на "BT Sport". - Всеки иска да гледа битката за трофея в Шампионската лига, в която участват два наши тима. Видяхме много истории на фенове, които са отчаяни, заради възможността да пропуснат дуела между "Тотнъм" и "Ливърпул". Ние искаме да им дадем последен шанс да станат свидетели на този английски финал в надпреварата".

Примамлива оферта за английските фенове спретна и гигантът на супермаркетите "Морисънс". Той предлага 50% намаление на своите продукти за избелване на зъбите в чест на поразителната усмивка на Юрген Клоп, мениджър на "Ливърпул".

"Независимо дали става дума за фенове на "мърсисайдците" или "Тотнъм", след финала все пак ще има много усмихнати физиономии и ние сме уверени, че тези продукти могат да им донесат допълнителен блясък“, каза Едуард Холидей, мениджър продажби в „Морисънс“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят