Двоен килър подписвал документи в съда

Инвеститорите твърдят, че не са дължали пари на строителя

Строителният предприемач Драгомир Драгомиров, задържан за двойното убийство в столичния квартал “Витоша”, е подписал неизвестно какви документи в съда. Това е станало във вторник преди заседанието на Софийския апелативен съд, на което бе потвърден постоянният му арест, съобщи адвокат Екатерина Димитрова пред Би Ти Ви.

Драгомиров бе арестуван на 18 май, след като в офиса на инвеститорската фирма “Пейсол” застреля търговския директор Вячеслав Коев и строителния инженер Стойка Мишева. Нейният син Станимир Михайлов бе ранен с куршум в главата и още лежи в тежко състояние в болница “Св. Анна”.

“Дойде една жена с жълто сако и донесе тесте документи, които Драгомиров подписа, въпреки че е задържан под стража и наблизо стоеше служител от “Съдебна охрана”. Не твърдя, че тази дама е нотариален помощник в кантора, а искам случаят да се провери”, заяви адвокатката на фирма “Пейсол”. По думите й инвеститорите не са дължали пари на Драгомиров. Те му били предплатили договорена сума и срещите им в офиса били, за да се уточни колко от нея следва да се приспадне на тази фаза от строителството.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право