Двойка сключи брак по време на урагана "Ирма"

Двойка сключи брак по време на урагана "Ирма". „Дългът преди всичко”. Това си казали двама влюбени, когато отменили сватбата си, за да участват в спасителните операции по време на урагана "Ирма" във Флорида.

Бялата рокля и сватбения костюм били заменени от военни униформи, а сватбената торта - с бонбони от супермаркета. Букетът бил скалъпен.

24-годишната Лоурън Дърам и 26-годишният Майкъл Дейвис са част от 125-и военновъздушен медицински отряд към националната гвардия. Тя планирали сватба на плажа следващата седмица.

Но вместо това те си казали заветното "Да" в хангар, пълен със спасителни лодки, и пред очите на техните колеги и непознати доброволци.

Когато новините за ураган "Ирма" достигнали до тях, двамата отменили сватбата си и се втурнали да помагат на бедстващите, тъй като дългът им на медици е по-важен от сватбеното тържество, казват младоженците.

"Включихме се като доброволци, за да подкрепим Флорида. Двамата искахме да помогнем при урагана "Ирма" и да дадем някакво успокоение на хората", каза младоженката Лоурън Дърам.

Двамата смятат да проведат официална церемония с роднини и близки приятели след края на спасителните действия във Флорида. За да не се сърдят.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят