ДЕВА през 2017 година

Слънцето е в знака от 23 август - 01.21 ч до 22 септември - 23.03 ч

Годината ви поднася много предизвикателства, но ви позволява успешни начинания и създаване на нови отношения. Както винаги сте перфектни във всичко, което правите. Малко умереност ще ви донесе полза и ще ви помогне да не си печелите врагове.

Доверявайте се повече на разума, отколкото на чувствата си. Трудно могат да ви измамят. Колкото и да ви е неприятно, се налага да планирате дори в дреболиите не само годината, а и всеки месец, всяка седмица и всеки ден от нея. Запомнете, че за вас 2017 година ще бъде силна, ако сте дейни, и изключително слаба, ако решите да стоите и да гледате пасивно какво става около вас. Признавайте грешките си, за да получите подкрепа за тяхното отстраняване.

От вас зависи да си налагате спокойствие и в най-проблемните ситуации, за да не попадате в лапите на депресията. Във втората половина на годината ще станете по-сговорчиви, въпреки че недоверието към всичко и всички ви съпътства. Ще съумеете да стабилизирате новите си познанства, които са ви полезни или просто ви доставят удоволствие при общуването. През септември направете компромис и подобрете обтегнатите отношения с полезни ви хора. Предпазвайте се от “приятели”, които през август и ноември ще ви вредят заради завистта, че имате онова, което те нямат. Семейните ще са спокойни и щастливи.

Необвързаните имат шанс да създадат семейство или да срещнат половинката си през октомври и декември. Само от вашите разумни действия зависи да изживеете една ползотворна година от живота си и да стъпите, отдадени на бъдещите си планове, в Новата 2018 година.

Прогноза за

Работа

Ще си спестите финансова несигурност и загуби, ако не харчите прекомерно и не инвестирате рисковано през август и ноември. Времето, подходящо да подпишете печеливши договори, е през октомври и декември. Не се оплаквайте от липса на сили и време за изпълнение на вашите планове, защото сами сте ги пожелали.

Не са изключени проблеми с ваши колеги, ако сте решили да предприемете промени на работното място, особено от позицията на ръководители. Рискувате да се обвързвате с хора, които да ви разчистват пътя към професионалните успехи, но ще бъдете използвани. За съжаление, когато го осъзнаете, загубите може да се окажат сериозни и непосилни за възстановяване. През цялата година сте орисани да коригирате нечии пропуски, както и вашите, които така и не събрахте сили да признаете през миналата година.

През ноември трудностите са ваше ежедневие, затова ви съветвам да не се обвързвате с договори с финансови институции. Вашите върхови месеци са октомври и декември. Не пропускайте да се съобразите с вашия управител Меркурий и изискванията, които ви налага през периодите на своето ретроградно движение.

Здраве

Усилната работа през цялата година трябва да е последвана и от почивки не само в съботните и неделни дни, а и за по-продължителни периоди, за да не навредите на здравето си. Както сте в отлична фирма, така се сривате в депресия заради поредната измама или разочарование, което ви е поднесла съдбата.

Наложете си умереност в храненето и пиенето през август и по време на отпуската си, когато са възможни хранителни отравяния и проблеми с жлъчката и стомаха. Не ги превръщайте в хронични заради ината си или прекаленото вглеждане в себе си.

Грижете се с особено внимание за себе си в дните, когато Луната е във вашия знак.

Любов, семейство, деца

През 2017 година дори семейните привличате неудържимо противоположния пол, но винаги най-неподходящите партньори, което си е покана за проблеми. Подвластни сте на стремеж към усамотяване и бягство от семейните отговорности.

Ако не сте създали семейство, ще скачате от връзка във връзка уж в търсене на голямата любов. Такова поведение е оправдание за безразборни връзки, защото мнозина ще са на мнение, че тяхната голяма любов още не се е родила.

Ако имате партньор, но не сте създали семейство, не го обсебвайте и не прекалявайте с претенциите си, за да не го пропъдите необратимо. После ще съжалявате, но никой няма да ви вярва. Рискувате да се разведете, само защото в къщи са ви помолили да се прибирате навреме или поне да се обаждате, ако закъснявате, за да не се притесняват вашите близки.

Не е изключено да сте верни в брака, но да сте постоянно изпълнени със съмнения в своята брачна половинка и да проявявате ревността си за щяло и нещяло. Вместо да приемете разкрасяването на половинката си като знак, че иска да ви впечатли, вие ще решавате, че причината е в съперник, който иска да ви я отнеме.

За сключване на брак изберете октомври и декември. Трябва обаче да сте сигурни, че бракът ви е основан на чувства, а не на желанието ви да не сте сами и да ви сочат с пръст, че сте негодни за семейство. Вашите роднини от по-старото поколение може да ви създадат проблеми заради внезапно проявили се здравословни проблеми, за които се налага да се погрижите вие. Предпазвайте се от разправии заради имотни претенции.

Септември

Меркурий е ретрограден до 5 септември. Начинанията и подписването на важни документи и договори е забранено. След това това пътят ви е свободен. Любопитството ви е безгранично. Обичате да се ровите във всички тъмни кътчета на човешката душа, но не за да вредите на хората, а за да си извлечете информация от какво да се пазите вие самите. Не бягайте от запознанства с хора, които ще ви помогнат да излезете от депресивните си състояния, които са чести, без причина или, не изключвам да се наложи да се справите с роднински проблеми, свързани с претенции към ваше имущество. Не се поддавайте на погрешни съвети на адвокати, които е възможно да работят за вашите опоненти, и се доверете на интуицията си. Вие сте в правото си и успехът е с вас. Не бива да проявявате наивност и да се поддавате на опитите да ви убедят колко нещастни се хората, които целят да ви унижат.

Октомври

През октомври общувате с удоволствие и сте в хармонични отношения с близките си, но за пореден път сте твърде зависими от средата, в която се движите. Ако овладеете емоционалните си реакции и не си създадете врагове, имате възможност да постигнете значими резултати в професионалния си живот, последвани от добри приходи.

Не прекалявайте с харчовете. Време е да смажете опитите на хора около вас да съсипят личния ви живот. Завистници са решили, че ако това ви се случи, ще се провалите и професионално, а те само това чакат. Без колебание вземете решение и отдалечете от живота си предателите, за да избегнете незаслужените с нищо техни вредни действия и интриги, които няма да престанат изведнъж, но поне няма да са следствие от доброто ви отношение към тях.

Ако сте сговорчиви и не се заяждате, ако не критикувате без причина само защото искате да излеете гнева си на някого, ще се радвате на подкрепата на близките и колегите си и ще съумеете да изградите новата си среда, в която няма да съществуват фалшиви приятели. Необвързаните имат шанса да срещнат подходящия партньор.

Ноември

През ноември преминавате през немалко трудности, които не са причина да се отчайвате или отказвате от целите си. Бъдете самоуверени и не се притеснявайте. Грешките са поправими. Бъдете търпеливи, затваряйте си очите пред недостатъците на другите и ще ви възприемат като идеалните приятели и партньори, готови да ви дадат подкрепата си, която ви е необходима, през първата половина на месеца.

Не проявявайте агресия при спор. Забравете за инвестициите, за да избегнете изненадваща финансова криза заради ненужни разходи, породени от внезапни гостувания или покани за рождени дни, на които задължително трябва да отидете, за да не си създадете проблеми с вашите близки. Не се самозабравяйте в желанието си да командвате, ако не искате да си спечелите врагове. Обичате да сте в непрекъснато движение, но е по-добре да не предприемате импулсивно пътувания, защото ще бъдат обвързани с трудности, породени от други хора.

Декември

През последния месец на годината бъдете пестеливи! Въпреки че нямате професионални проблеми и сте перфектни изпълнители, не бива да прахосвате, както и да се поддавате на увещания за инвестиции в чужди проекти. Меркурий е ретрограден от 3 до 23 декември.

Ограниченията, които ви налага, е разумно да спазите, за да не сте потърпевши от вашите грешки още в началото на следващата година. Няма да ви липсват моменти на разколебаност заради неувереност и съмнения дали вървите в правилната посока. От вас зависи да бъдете забелязани, но не заради агресивното ви поведение, а заради вашия интелект и стремеж към компромиси, чрез които ще оправите обтегнатите делови и лични отношения.

Ако сте били упорити и не сте допуснали сериозни грешки, декември ви обещава отлични приходи и възможност да пътувате зад граница.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл