Девет години чества търновският клуб UN BESO

С пожелания да бъдат на гребена на танцувалната вълна над 350 гости поздравиха клуб UN BESO за деветия му рожден ден. Танцьори от всички краища на България дойдоха, за да участват в празника на Дарина Георгиева, Иглика Иванова и Ваня Гьошева за поредната успешна година на най-големия арт и денс център във великотърновска област.

По традиция рождените дни на търновския салса клуб са сред най-мащабните събития в танцувалния календар на България през зимния сезон. Своите най-нови хореографии показаха танцьори от всички поколения в школата. Младите попълнения в UN BESO art & dance center спечелиха неотдавна над 20 купи и медали за своите хореографии от Петия национален конкурс „Звезден сблъсък“. Именно те бяха и акцентът в шоу-програмата за рождения ден на школата. Аплодисменти събраха и момичетата от класовете по балет със своя арабски танц.

Сред акцентите всяка година е и подаръкът, който учениците на UN BESO правят на своите инструктори. Тази година те бяха решили да изненадат дамите и да им връчат дипломи за успешно завършения девети семестър от тяхното танцувално следване. „Академията на танцуващите бесове“ връчи студентска книжка на трите инструкторки от UN BESO, както и специална стипендия за организирането на летния фестивал Un Beso Fiesta.

С много танци и емоции партито продължи до ранните часове в неделния ден.

UN BESO е основан през 2011 г. от Дарина Георгиева, Иглика Иванова и Ваня Гьошева. Школата събира на едно място различни дейности като знаковите за UN BESO латино танци – салса, бачата и кубинска салса, заедно със занятия по зумба, пилатес, народни танци и занимания за деца по латино танци, народни танци и класически балет. За своите девет години клубът се утвърди като предпочитано място на великотърновци за забавление и отмора, докато учат стъпките на любимия си танц.

Графикът на тренировките и повече информация за школата можете да намерите на адрес: www.unbeso.bg

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони