Девет елитни марки влизат в Sofia Ring Mall

Пазарувай и се забавлявай на едно място

През ноември към 400-те бранда в Ринг мол се присъединяват още 9 елитни български и световни марки, за да направят преживяването на всеки клиент изключително, полезно и приятно.

sofia-ring-mallГосподата винаги могат да са стилни и издържани ако посетят новооткрития магазин Teodor, където модни консултанти ще ги облекат „от глава до пети“. Дамите пък могат да обогатят колекцията си от обувки и чанти ако се доверят на Aquamarine. Оптичните центрове Zeiss Vision Center също се присъединяват към семейството на София Ринг Мол. В навечерието на коледния месец, клиентите на търговския център ще могат да изберат бижута и часовници за своите любими хора в магазин Oxette, както и сребърни бижута от My Silver. Избирането на подаръци не може да мине без достъп до пари, затова и Първа инвестиционна банка избра да има офис в търговския център, за да обслужи своите клиенти бързо и качествено.

В мола на Околовръстното влиза и детска академия Kidspace, която е модерна двуезична детска градина, от където уверяват, че при тях се учи чрез забавление.

Световноизвестната верига Starbucks допълва перфектно селекцията от заведения в Sofia Ring Mall и го прави още по-притегателна и любима дестинация за модерните градски хора.

Световният лидер в областта на любителското и професионалното оборудване за аерозаснемане DJI Innovations вече също е част от голямото семейство на мола. Те предлагат летящи платформи, DJI дронове за въздушна фотография, видеозаснемане, прецизно земеделие, видеонаблюдение и сигурност.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл