Девня Цимент АД достави предпазни средства на медиците в Девня

По повод Световния ден на здравето, екипът на „Девня Цимент“ АД засвидетелства благодарност към медиците от Спешния център в град Девня с благодарствен адрес и пълни коплекти лични предпазни средства за целия екип от медицински лица. Жестът има за цел да подкрепи спешните екипи в Девня в борбата им с епидемията от Covid-19 и да ги защити по време на отговорната им работа. Комплектите включват два вида маски, защитни очила, щлемове, ръкавици и цялостни защитни облекла.

Корпоративният лекар на циментовия производител, д-р Ивелина Андонова, сподели при посещението си, че колегите от Спешния център в град Девня са предоставяли винаги ценна, своевременна и професионална здравна грижа на служителите, посетителите и подизпълнителите на дружеството.

Милите думи на благодарствения адрес са по предложение на служителите в дружеството и от името на изпълнителния директор, г-н Силвио Тийде:

Уважаеми медици, „Девня Цимент“ АД Ви благодари за професионализма и всеотдайността, както в този критичен период на пандемия от Covid-19, така и всеки път, когато ни е била необходима вашата грижа!

Благодарим Ви, че винаги можем да разчитаме на Вас, защото здравето на нашите колеги и жителите на Община Девня е сред водещите ценности за компанията ни!

Надяваме се чрез този жест да засвидетелстваме нашата дълбока признателност към вашия ценен труд и да Ви пожелаем много здраве и лично щастие. Бъдете все така мотивирани в мисията си по опазването на човешкия живот!“

 

Честит Световен ден на здравето.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве