"Дейли мейл": Динко от Ямбол има нов "Мерцедес" и влиза в "Биг Брадър"

Британският таблоид "Дейли мейл" разказа последните новини около Динко Вълев от Ямбол. Пишат, че на фанатици от "Ислямска държава" предлагат награда от 50 000 долара за главата му, за новата му скъпа кола и дори за участието му в риалити шоу.

Динко Вълев спечели популярност сред като публикува в интернет видео материали как изловява имигранти, влезли в България от Турция и бягащи от разкъсваната от война Сирия", пише изданието.

"В последното си видео бившият полупрофесионален борец призовава своята армия от фенове за подкрепа, докато се хвали с новия си"Мерцедес" S-класа за 75 000 лири. Неговите видеа не само са му спечелили много почитатели, но неговата реклама е довела до това екстремисти от "Ислямска държава" да предлагат 30 000 лири за който го убие".

"Дейли мейл" обяснява, че популярността му е толкова голяма у нас, че са му предложили повече от 66 000 паунда, за да участва в "Биг Брадър". Негови фенове спекулирали, че премията е причината той да си взема такава кола.

Останалата част на материала проследява останалите премеждия на Динко, включително и сблъсъка му с Българския хелзинкски комитет.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България