Делио Роси решава за Божинов

Присъединяването на Валери Божинов към тренировъчните занимания на „Левски“ зависи изцяло от италианския наставник на тима Делио Роси. Освободеният от „Лозана“ нападател е получил разрешение единствено от спортния директор Даниел Боримиров, което не е достатъчно. Ден, след като остана без отбор, бившият национал на България поясни, че „Герена“ е една от опциите му за продължаване на кариерата, но това никак не е сигурно.

"Не съм казвал, че Спас Русев ми е дал разрешение да тренирам с „Левски“ и че започвам преговори с клуба - обясни Божинов пред „Спортал“. - Най-вероятно е станало някакво недоразумение. Единствено съм говорил с Даниел Боримиров. Поисках да започна тренировки с „Левски“. Сега чакам разрешение от наставника Делио Роси. В Италия само споменах, че „Левски“ може да е опция пред мен за продължаване на моята кариера. Не съм твърдял, че ще стартирам преговори с клуба, тъй като не съм водил никакви разговори в тази посока.“

В същото време новината, че таранът е без отбор стигна и до Сърбия. Там привърженици на „Партизан“ (Белград) призоваха своя любимец да облече отново екипа на „гробарите“. Нападателят влезе в сърцата на местните фенове, след като реализира 25 гола в 67 мача.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ