Деми Ловато: Не може да ме нараните, чувствам се секси

Певицата Деми Ловато публикува снимка по бански в Instagram, с която показа колко уверена се чувства в кожата си и дори отправи "покана" към хейтърите, да се пробват да разклатят самочувствието й.

"Не знам какво да напиша към тази снимка. Истината е, че в този момент си почивам след тренировката ми по джиу джитсу и пия протеинов шейк. Потна съм и не изглеждам перфектно, но майната му - чувствам се страхотно, чувствам се уверена и секси, и съм готова да се защитя от всеки, който някога се опита да ме нападне или нарани", написа Деми към кадъра, на който се излежава по леопардов бански.

Миналото лято, 26-годишната певица предозира с наркотици, поради което се наложи спешно да постъпи в клиника. Борбата със зависимостта й продължава и днес, като Деми полага усилия да тренира редовно и да се храни здравословно. В началото на 2019-та, изпълнителката дори "скъса" със социалните мрежи, за да може да посвети цялата си енергия и време на възстановяването.

Фигурата на Деми винаги е била по-пълна, но това никак не я притеснява - тя често публикува постове, посветени на изкуствените и нереалистични стандарти за красота, с което иска да покаже на своите последователи, че всяко тяло е прекрасно, независимо какво мисли обществото.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица