Деми Ловато след свръхдозата: Искам да благодаря на Бога, че опази живота и здравето ми

Американската певица и актриса Деми Ловато проговори за пръв път и благодари, че е жива, след свръхдозата наркотик , която едва не я уби преди две седмици, предадоха световните агенции.

"Искам да благодаря на Бога, че опази живота и здравето ми!", заяви звездата, като не пропусна да изрази своята дълбока признателност към всички фенове, оказали подкрепа в този труден момент от живота ѝ. Ловато отдаде заслуженото и на медицинския персонал от болницата Сидърс-Синай в Лос Анджелис, спасил живота ѝ на 24 юли.

Деми отмени свой концерт в Атлантик сити, предвиден два дни след хоспитализацията ѝ.

Тя намекна, че в скоро време няма да се появи пред публика. "Имам нужда да се съсредоточа върху здравето си и да се справя със зависимостта си!", написа Ловато на своите 70 милиона последователи в Инстаграм.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Станала звезда на "Дисни ченъл" още от детството си, Деми Ловато се сблъска със сериозни проблеми, свързани с пристрастяването към наркотици, с депресивни състояния и хранителни разстройства на психична основа. След вестта за свръхдозата, на която стана жертва певицата, в нейна подкрепа се надигна вълна от съпричастност от страна на фенове и знаменитости, припомнят агенциите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица