Деница от „Гласът на България“: Влюбих се в Калоян, когато го видях гол

Талантливата 18-годишна фокусничка Деница Петрова и Калоян Николов, българският двойник на холивудската звезда Джейсън Мамоа, станаха двойка по време на участието си в шоуто „Гласът на България“. Двамата за първи път разказаха как е пламнала любовта им и правят ли общи планове за бъдещето по време на гостуването им в "Преди обед".

"Участниците във вокалните двубои, бяхме отседнали в един и същи хотел. Калоян и съперникът ми Атанас Кателиев бяха настанени в обща стая. Когато с Наско тръгнахме към нея, за да репетираме, изведнъж един гол човек отвори вратата. Оказа се, че това е Калоян. Тогава за първи път изпитах нещо към него", разказа Деница и призна, че двамата са станали гаджета още на следващия ден. Фокусничката вече е запознала избраника си с баща си – известния илюзионист Никола Петров-Корли, който е одобрил връзката им.

Бургазлията, когото зрителите наричат Хал Дрого заради изключителната му прилика с героя на Джейсън Момоа от „Игра на Тронове“, разказа, че се е влюбил в Деница, когато я е чул как пее. Освен участието им в шоуто и любовта им към музиката, двамата се чувстват свързани и заради трудния си живот. Майката на Деница умира, когато тя е на 6 години, а Калоян губи баща си при нелеп инцидент – блъска го влак. „Това, че сме минали през тежки моменти ни сближи още на първата среща. Споделяйки житейските си премеждия се усетихме близки и аз й обещах да й бъда приятел, независимо какво ще се случи между нас“, сподели Калоян. В следващата година двамата планират да пътуват по света заедно. На Деница, която е ученичка в 12 клас, й предстои абитуриентски бал. След това планира да си вземе една година почивка, преди да реши какво да кандидатства в университета.

"В момента сме толкова щастливи. Цялата емоция, всички хора около теб...изобщо не мислиш, че можеш да си тръгнеш от шоуто всеки момент", сподели фокусничката, която беше на косъм да отпадне от „Гласът на България“, но в последния момент беше открадната от Камелия. В отбора на фолкпевицата Деница продължава към следващия етап от шоуто – Нокаутите. В него участниците ще трябва да покажат завидни гласови умения, тъй като треньорите ще изберат с кои от тях да продължат към финала - концертите на живо.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл