Депутатът доц. Милен Михов: ВМРО ще излезе с позиция за оставката на вицепремиера Валери Симеонов на коалиционен съвет

ВМРО ще представи позицията си за исканата оставка на вицепремиера Валери Симеонов на коалиционен съвет, който е насрочен за вторник следобед. Това обяви в понеделник във Велико Търново депутатът от ВМРО доц. Милен Михов.

"Категорични сме, че разговорите между коалиционните партньори през медиите вреди на единството на коалицията. Ние имаме какво да кажем, искаме да чуем много неща, но това ще стане там, където такива въпроси се решават между легитимните ръководства на трите партии", подчерта доц. Михов.

Народният представител изтъкна, че решението и становището на ВМРО ще бъдат търпеливо подготвени и категорично заявени. Думите си депутатът подкрепи с мисъл на Цицерон "Великодушието е безгранично!".

Доц. Милен Михов е категоричен, че възможните варианти за развитие на ситуацията в тази динамична среда излизат от политиката и здравия разум. "Свидетели сме на неочаквани решения и позиции, които не могат да бъдат прогнозирани", заяви доц.Михов.

Той се надява, че стабилността в страната да бъде запазена, защото има важни за решаване въпроси, свързани със здравеопазването, образованието, сектора на сигурноста, доходите, залегнали в управленската програма на кабинета, подкрепена от ВМРО.

"Всяка промяна в кабинета заплашва стабилността. Нужно е единство на патриотичните сили за представянето на предстоящите избори за Европейски парламент със силна листа", подчерта доц.Михов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България