Дербитата Барса – Атлетико и Юве – Милан по MAX Sport през уикенда

Двете големи футболни дербита Барселона срещу Атлетико Мадрид и Ювентус срещу Милан ще са акцентът в уикенд програмата на спортните канали на А1.

Първият от двата класически сблъсъка в европейския футбол е в събота, 6 април, от 19:00 часа по MAX Sport 3 и ще противопостави Юве и Милан. Това ще е официален сблъсък номер 231 между двата гранда, а общият баланс е в полза на тима от Торино – 90 срещу 67 победи при 73 равенства. Доминацията на „Старата госпожа” срещу Милан в последните години е категорична – от 18 мача Ювентус има 16 успеха, едно равенство и една-единствена загуба – с 0:1 през 2016 г.

Броени минути след края на битката на Апенините по MAX Sport 4, ще започне и директният сблъсък за титлата в Ла Лига между Барселона и Атлетико Мадрид. Началото е 21:45 часа, като 8 кръга преди края на шампионата, каталунците имат комфортна преднина от 8 точки пред „дюшекчиите”. При победа за Лео Меси и компания на практика ще си гарантират титлата в Ла Лига.

В неделния ден програмата на XXXI кръг в Серия А ще предложи на феновете три епизода от битката за Шампионската лига. В 19:00 часа по MAX Sport 2 шестият във временното класиране Лацио е домакин на Сасуоло, а по същото време, но по MAX Sport 3, е сблъсъкът между третия Интер и петия Аталанта. Кръгът се затваря в 21:30 часа по MAX Sport 3 с мача между втория Наполи и Дженоа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят