Дербито "Фейенорд" – ПСВ пряко по Mtel Sport 1 в неделя

Едно от класическите холандски футболни дербита Фейенорд – ПСВ Айндховен, развръзката на ATP 500 тенис турнира в Рио де Жанейро и поредната галавечер на UFC са акцентите в програмата на спортните канали на Мтел през уикенда.

Неделният ден по Mtel Sport 1 ще премине изцяло под диктовката на футболните дербита на Ередивизи. Началото ще бъде дадено в 13:30 часа със сблъсъка Аякс – АДО Ден Хааг. Домакините от Амстердам скъсиха аванса на лидера в класирането ПСВ Айндховен на едва 5 точки и ще преследват задължителен успех срещу гостите от Хага.

Два часа по-късно, от 15:30 часа, е време за класиката Фейенорд – ПСВ Айндховен. Домакините от Ротердам завоюваха титлата миналата година, но този сезон определено разочароват феновете си като изостават точно на 20 точки от съперника си. „Филипсите”, от своя страна, стъпиха на криво в последния кръг – домакинско равенство 2:2 срещу Хееренвеен и сега ще гонят задължителен успех на „Де Кюип”. Двата интригуващи сблъсъка от Ередивизи можете да проследите пряко по Mtel Sport 1.

През уикенда Mtel Sport 1 ще излъчи пряко и решителните двубои за титлата на ATP 500 турнира в Рио де Жанейро, където австриецът Доминик Тийм защитава титлата си от 2017 г. Полуфиналите са в събота с начален час 22:00 часа, а финалът е в неделя, отново от 22:00 часа. По-рано през деня, пак по Mtel Sport 1, тенис феновете ще могат да загреят за битката в Рио с прякото излъчване на финалния двубой от турнира при дамите в Будапеща. Началният час е 18:00.

Поредната UFC галавечер в свободните боеве ще завладее ефира на Mtel Sport 2 в ранните часове на неделния ден. Малко повече от месец след победата си над корееца Ду Хо Чой, Джереми Стивънс отново ще излезе на октагона в основния сблъсък в Орландо, Флорида – този път срещу Джош Емет. Интерес предизвикват и двубоите Джесика Андраде - Тесия Торес, Овинс Сейнт Прю – Илир Латифи и Майк Пери - Макс Грифин. Събитието започва на 25 февруари от 03:00 часа по Mtel Sport 2.

След грандиозното начало на сезона в НАСКАР на легендарната писта в Дейтона и победата на Остин Дилън, сега керванът се мести в Атланта за втория старт от годината. Състезанието на пистата в щата Джорджия е в неделя от 21:00 часа и ще се предава пряко по Mtel Sport 2.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят