Десислава Атанасова: Ако лъжата е последният начин за спасение на слабия, ясно защо това е и надеждата на БСП

"Ако днес много гръмко звучеше от парламентарната трибуна думата „промяна“, смятам, че не е лошо БСП да приключат с предконгресния си плам в речите и наистина да видят нещата така, както през тези две години се случваха, благодарение на десноцентристкото мнозинство в НС и усилията на правителството." Това каза в интервю за „Фокус“ народният представител от ГЕРБ в 43-тото Народно събрание Десислава Атанасова.

„Фактите са безспорни и говорят не само за финансово и икономическа стабилност, а за висока събираемост на приходите, много ниски нива на безработицата, за доверие на европейските партньори в българското правителство и реформаторското управление на мнозинството в парламента“, коментира Атанасова.

По думите й днес от парламентарната трибуна са се чули различни оценки и разбира се, всяка по себе си с различен политически оттенък.

„Тезата на опозицията обаче, съвсем се различава от не само тезата на управляващите, но и от усещането на българските граждани за работата през тези две години не само на парламента в неговото мнозинство, но и на правителството на Бойко Борисов. Ако трябва да акцентирам на някои внушения, които се правиха от парламентарната трибуна по отношение на това какво се случва в това управление, мисля, че извън политически приповдигнатите настроения, трябва да бъдем наистина обективни и да кажем, че ако лъжата е последният начин за спасение на слабия, то е ясно защо това е и надеждата на БСП“, каза още Десислава Атанасова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България