Дете и младеж са в болница след катастрофа

15-годишно момче и 21-годишен младеж са приети в областната болница в Сливен след катастрофа на 18 август в котленското село Мокрен, съобщиха от полицията. По-тежко е пострадалото дете. То е прието в реанимацията, със съчетана травма на главата, таза и крайниците. Състоянието му е стабилно. Пациентът е в съзнание, уточниха от лечебното заведение.

Произшествието е станало в 23,05 часа. Пострадалите са пътували на задната седалка на лек автомобил "Хонда Сивик". Зад волана е седял 21-годишен младеж, също от селото. При движение с несъобразена скорост той е изгубил контрол над управлението и колата се е забила в електрически стълб. Води се досъдебно производство.

Двама шофьори отиват на съд по бързото производство за нарушения, установени на 17 и 18 август, казаха още от ОД на МВР - Сливен. В събота, около 2,30 часа в Нова Загора е извършена проверка на 42-годишния А.А., кйто управлявал лек автомобил "Фолксваген", въпреки че книжката му била отнета. Водач с алкохол 1,25 промила е установен в неделя, в 20,10 ч. в центъра на Сливен. 39-годишният С.Д. е карал автомобил "Смарт".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони