Детски парламент - Благоевград организира конкурс-рецитал по повод Деня на народните будители

Детски парламент – Благоевград организира конкурс-рецитал по повод Деня на народните будители. В инициативата могат да участват ученици от 5 до 12 клас. Участниците следва да изберат едно или повече стихотворения от българската литература, ако са повече между тях трябва да има смислова връзка. Необходимо е да бъде подготвено и атрактивно представяне на самото произведение, което може да бъде представено преди, между или в края на стихотворенията.

Участниците следва да имат предвид, че произведенията трябва да се знаят наизуст и не се позволяват помощни средства. Конкурсът ще се проведе в два кръга. Първият ще е на 31.10. от 12.00 ч. в зала №3 на Младежки дом, а финалът ще се проведе на 01.11 от 13.00 ч. в залата на Кукления театър ( Младежки дом).

Церемонията по награждаване ще започне в 18.00 часа в Деня на народните будители. За записване: 0894620203 (Димитър Борумов – председател на Детски парламент) или на e-mail: [email protected]. Кандидат-участниците трябва да подадат трите си имена, клас, години и училище, стихотворенията, с които ще участвате и телефон за обратна връзка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони