Джакомо Джианиоти призова света да помогне на Италия

Притеснява се за близките си

Актьорът от „Анатомията на Грей” е уверен, че сезон 17 ще бъде последен за поредицата

След като създателите на „Анатомията на Грей” прекъснаха снимките на следващия сезон, актьорите коментират ситуацията в социалните мрежи.

30-годишният актьор Джакомо Джианиоти, играещ ролята на доктор Андрю Делука, „съвсем уверено” вярва, че сериалът ще приключи след 17 сезон. Пред репортери на US Weekly той каза: „В момента имаме още един сезон и съм сигурен, че ще бъде последен. Защо сигурен? От разговорите на снимачната площадка. Но в същото време разбирам, че студиото и сценаристите обичат това шоу, така че искат то да трае вечно”.

Актьорът смята, че сериалът може да бъде прекратен от забавяне на продукцията, причинено от пандемията на коронавирус. „Вниманието на публиката може да премине към други проекти, така че на никой няма да му бъде интересно, ако „Анатомията на Грей” продължи”, убеден е актьорът.

В края на сезон 15 стана известно, че изпълнителката на една от главните роли, Елън Помпео, е подписала договор за още два сезона. През ноември миналата година актрисата заяви, че всеки път, когато сериалът приключва, създателите се изправят пред трудно изпитание: „Разбира се, финалният епизод е важен както за екипа, така и за публиката. Но се страхувам, че феновете така или иначе никога няма да бъдат щастливи - без значение как завършваме поредицата. „Семейство Сопрано” и „Игра на тронове” са добри примери”.

Преди броени дни Джакомо Джианиоти в своя Instagram призова света да направи дарение за „красивата страна, която е в труден момент”. „Италия, моята родина, преминава през тежки времена. Моето семейство е там, приятелите ми са там и всеки ден се притеснявам за тях и моите сънародници. Знам, че мнозина пътуват до Италия и се наслаждават на нейната красота. Италия винаги е била мила с вас и щедро е споделяла своите дарове и култура. Моля ви сега вие да дадете на страната ми. Можете да дарите пари на отделни болници, изследвания или на главната болница в Милано, която поема основната тежест от пандемията, която е засегнала толкова силно Италия. Моля света, дайте колкото можете и помогнете на моята красива страна в този труден момент”, написа Джакомо.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица