Джан Яман тръгна на европейско турне

През ноември новият турски секссимвол ще покори Америка

Популярният актьор Джан Яман тръгна на европейско турне. Според сайта рosta news, за разлика от Бурак Йозчивит и Енгин Алтан Дузятан, Джан няма да получи хонорар от тази обиколка.

Яман стартира обиколката си от Гърция, като още с пристигането му частният развлекателно-информационен канал SKAI организира коктейл в негова чест. На него присъстваха представители на медиите и много гости. Партито се проведе в ресторант с изглед към Акропола.

На следващия ден турската звезда се появи в телевизионното предаване „Добър следобед“.

На 11 октомври актьорът ще е в Рим, Италия, където ще участва в токшоу, след което ще се изгрее на корицата на списание "Hello" с голямо интервю. Дни след това Джан ще бъде в Кан, където парти в негова чест ще организира продуцентът Фарук Тургут.

През ноември актьорът ще направи обиколка в Испания, след което ще пътува до Южна и Северна Америка, където в момента с успех се въртят турски сериали „Пълнолуние“ и „Ранна птица“ с негово участие.

През януари за 21 дни Джан Яман ще отбие задължителната армейска служба, която ще е само 21 дни, защото ще си плати, а след завръщането си той ще играе главна роля във филм, продуциран от Фарук Тургут, а сценарият е написан от Бирол Гювен.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали