Джеймс Франко нагазва в порно бизнеса

В The Deuce участва и дъщерята на Лени Кравиц

Поквареният и пиперлив свят на ретро порното ще бъде изследван в новия проект на HBO със заглавие The Deuce

33-3

Джеймс Франко и Маги Джиленхол са звездите в сериала, който идва със запазената марка на създателя на иконичната крими поредица The Wire Дейвид Саймън. Действието на The Deuce се развива през 70-те години на ХХ в. и разказва за легализацията и възхода на порно индустрията.

Джеймс Франко влиза в ролите на Винсент Мартино, борещ се за насъщния си барман, и неговия вечно провалящ се брат Франки. Двамата се забъркват с мафията, като предлагат фасада за тепърва прохождащата секс индустрия. Другият важен герой в сериала е Кенди (Маги Джиленхол) – предприемчива проститутка от Таймс Скуеър, която е привлечена от порно бизнеса. Продукцията напомня на филми като “Буги нощи” и второкласната класика с Елизабет Бъркли “Шоугърли”.

Автори на сценария на “The Deuce” наравно с Дейвид Саймън са Ричард Прайс (The Night Of) и Джордж Пеликанос (The Wire).Джеймс Франко, освен че изпълнява главната роля, е режисьор и на два от епизодите. В останалите роли са вече споменатата Маги Джиленхол, Зои Кравиц, Емили Мейд, Крис Бауър, Гари Кар, Маргарита Левиева, Доминик Фишбек и други.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино