Джей Зи е вързан за Бионсе с брачен договор

Рапърът плаща по $ 5 милиона за дете

В отношенията им не всичко върви по мед и масло

Джей Зи плаща на Бионсе по 5 милиона долара за всяко дете, това са подробности за брачния им договор, станал известен на медиите. Оказа се, че американският хип-хоп изпълнител е длъжен да обещети с тази колосална сума всяко чедо, родено на съпругата му. Преди няколко години двойката се сдоби със сладката Блу Айви, а през лятото на 2017-а певицата роди близнаци.

Освен това, според същата брачна договорка, Бионсе ще получава по милион долара за всяка година, през която живее с Джей, но само през първите 15 години от брака, от които вече почти минаха. Ако двойката се беше разделила година след сватбата, то Бионсе щеше да се облажи с 10 милиона долара.

В отношенията им не всичко върви по мед и масло. Известни са забежките на Джей Зи, за които той намери своето оправдание. Той се почувствал изключително “некомфортно” да слуша албума на съпругата си “Lemonade” /2016 г./, в който тя изобличава изневерите му. Най-значимо беше парчето “Sorry”, включващо фрази като “Тази вечер съжалявам искрено, че те оставих да сложиш пръстен на ръката ми” и “По-добре се обади на Беки с хубавата коса”. Около въпроса “Коя е Беки с хубавата коса” се завихри голям спор, а за предполагаеми любовници бяха набедени стилистката Рейчъл Рой, певицата Рита Ора и др.

В отговор на албума на съпругата си, на следващата година Джей Зи издаде проекта си “4:44”. В едноименното парче, рапърът не само разказва своята гледна точка към моментите, в които бракът му е бил пред провал, но и се извинява за това, че е причинил унижение и страдание на близките си. В песента си Джей-Зи споменава дори мъчителните моменти, в които той и Бионсе преживяват няколко преждевременни аборта. “Видях как невинността изчезва от очите ти / Все още скърбя за тази смърт, Извинявам се за всички мъртвородени / Не те притисках, тялото ти не искаше да го приеме”, пее той.

Албумът излезе в музикалната платформа на Джей Зи “Tidal”, малко след като Бионсе роди за втори път (близнаци - момче и момиче).

Джей Зи и Бионсе са едно от най-обсъжданите семейства в света. Освен известни, те са и изключително богати - общото им състояние наскоро надхвърли милиард. Наскоро звездното семейство демонстрира абсолютен непукизъм с появата си на церемонията по връчването на Златните глобуси. 38-годишната дива бе номинирана за награда за песента си “Spirit”, част от саундтрака на “Цар Лъв”, но закъсня за церемонията и двойката не мина по червения килим, а направо се настани на масата си. Двамата бяха придружавани от персонална охрана. Бионсе и Джей Зи не се посвениха да извадят на масата шампанско, което си носеха от вкъщи - две бутилки Armand de Brignac, марката, която самият Джей Зи купи преди няколко години. Постъпката им бе окачествена като особено нетактична, тъй като друг луксозен бранд шампанско бе официален спонсор на церемонията “Златен глобус”. Това бе Moet & Chandon, които поднесоха на звездните гости на церемонията 125 каси от реколтата си Grand Vintage 2009.

В началото на февруари Бионсе и Джей Зи предизвикаха критики и похвали с присъствието си на Супербоул. Звездната двойка не стана на крака, докато Деми Ловато изпълняваше на живо химна на САЩ. Записът на това как седят по време на химна предизвика както гневни реакции, така и похвали. По този повод телевизионната коментаторка Томи Ларен нападна яростно семейството, като им препоръча да “пробват в друга държава”, след което нарече Джей Зи “бивш наркопласьор.”

Само преди две години богатството на певицата Бионсе възлизаше на 355 милиона долара, а на съпруга є - на 900 милиона. Общо двойката притежаваше 1,26 милиарда долара. Като музиканти, оглавявали много класации, те дължат голяма част от доходите си на хитовете си, но немалко от техните милиони идват от други бизнес проекти.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица