Джей Ло шокира в рокля с цепка до талията

Певицата се появи на благотворително събитие с тоалет на Алекс Пери

Любителка на смелите визии, 48-годишната Дженифър Лопес едва ли може да ни изненада с нещо. Отдавна сме свикнали да я виждаме в рокли с дълбоки деколтета и цепки до бедрата, но независимо от това новият й тоалет доказва, че звездата все още има какво да покаже.

На благотворително събитие, организирано от Фондация "Робин Худ", певицата се появи в луксозна черна рокля на австралийския моден дизайнер Алекс Пери с цепка до талията, съобщава сайтът spletnik.ru.

Дръзкият тоалет бе допълнен с черни обувки от Шарлот Олимпия. Въпреки че блестящите аксесоари от Yeprem бяха невероятно красиви и съвършено съвместими с целия й имидж, вниманието на присъстващите бе насочено към смелата рокля, под която изглежда Лопес дори не носеше бельо.

На събитието присъстваха и 48-годишната Катрин Зита-Джоунс, и нейният 73-годишен съпруг Майкъл Дъглас. За разлика от Джей Ло, Катрин изглеждаше много скромна. Тя пристигна на събитието в стилна черна рокля с бяла драперия, в черни обувки и скъпоценни обеци под формата на цветни листенца.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица