Джем Йълмаз е известен актьор и... женкар

Серенай Саръкая върти любов с комик

Новата двойка упорито отричаше интимност

От близо година популярната у нас от сериалите “Сезони на любовта” и “Кварталът на богатите” Серенай Саръкая върти любов с турският комик Джем Йълмаз. В България не знаем почти нищо за него, но той е изключително известен в родината си актьор, сценарист, карикатурист и... женкар. Местната преса продължава енергично да обсъжда новата светска двойка най-вече от моралната страна.

На 10 април миналата година за първи път турски журналисти загатнаха за някакъв флирт между Джем и Серенай, която тогава имаше сериозна връзка с Керем Бурсин. Две седмици след това, раздялата на актрисата с дългогодишното є гадже бе официално оповестена. Дотогава пък се знаеше, че Джем Йълмаз се готви за сватба с актрисата и стилистка Дефне Самйели. Тя бе насрочена за миналия октомври - почти шест месеца след началото на романа му със Серенай, което значи, че комикът е бил в паралелна връзка и с двете актриси, но това не му е за първи път.

Като гадже на Джансу Дере, прави бебе на дружката й

Преди няколко години Джем бе любовник на Джансу Дере, а направи дете на най-добрата є приятелка Аху Яту, която в момента гледаме като Пирил, втората съпруга на Сарп, в турския сериал “Една жена”, излъчван всяка делнична вечер по Диема фемили. В крайна сметка Джем се ожени за бременната в третия месец Аху, но след 2 години се разведоха.

Сега някои турски медии подозират нещо меркантилно във връзката на Серенай с 18 години по-възрастния от нея комик. Мнозина твърдят, че кариерата є е в сериозен застой и тя може би се надява Джем да є уреди голяма роля във филм или сериал. Преди две години є бе обещано да се превъплъти в образа на певицата Берген (1958 - 1989), но сценарият все още събира прах по рафта. В същия момент Джем Йълмаз не се е отказал от намерението да се изяви като режисьор на поредица, но дали ще даде главна роля на новата си любовница, все още не е известно.

Между другото Серенай и Джем дълго време отричаха да са в любовна афера. След като папараци ги засякоха и снимаха заедно в Атина, двамата най-сетне официално признаха, че са гаджета. След връщането им от гръцката столица, на летището в Истанбул актрисата заяви пред журналисти: “Какво мога да кажа, всичко, което виждате е истина.” На свой ред Джем Йълмаз каза, че животът му е прекрасен, а почивка в Атина минала отлично.

Миналата есен Серенай съди турски журналисти за клевета, че е любовница на комика. Те твърдяха, че актрисата била цели 96 часа в дома на Джем Йълмаз. В съда адвокатът на Серенай заяви, че клиентката му няма нищо общо с комика и не тя е причина за раздялата му с Дефне Самйели и поиска обезщетение за неимуществени вреди от 100 хиляди турски лири. В крайна сметка журналистите се отърваха без глоба.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали