Дженифър Анистън - Фифти - фифти секс

Превъзходната представителка на Холивудския каймак Дженифър Анистън ще навърши 50 години в началото на другия месец, но дори скорошните папарашки снимки на звездата изобщо не загатват, че фигурата и лицето й са нещо по-различно от това, което са били в последния четвърт век, а именно - генетичен джакпот и великолепна репрезентация на женската сексуалност. Тя, разбира се, има режим и тренира здраво, а резултатите са страхотни. Тялото на Дженифър продължава да бъде чиста фантазия. Някои дори твърдят, че на 50 без няколко дни тя е в най-качествената си форма.

Преди повече от година името на Дженифър Анистън нахлу в заглавията след като тя се раздели със съпруга си Джъстин Теру - режисьор и актьор, познат от шедьоври като “Американски психар” и “Мълхоланд Драйв”.

А още по-рано, през 2016-а, тя очаквано беше част от индустриалния поток информация, отприщен след новината, че Анджелина Джоли е решила да се разведе с Брад Пит след 11 години семеен живот. Като бивша съпруга на Пит, зарязана от него именно заради аферата му с Джоли в средата на миналото десетилетия, Анистън е третият ключов образ в тази грандиозна холивудска драма.

Могъщата фабрика за сензационни новини моментално вкара в обръщение някогашната любов на Брад и Джен, изплуваха слухове за тяхно повторно събиране, появиха се спекулации, че двамата са се срещали в Ню Йорк малко преди Джоли изненадващо да съобщи за своето желание да се раздели с Пит. От ъгъла на Анистън нямаше официална реакция след раздялата, но близки на актрисата описаха ситуацията с една популярна религиозна думичка от традициите на Изтока – карма. Джоли била жертва на лошата карма, която провокирала след като откраднала Пит от Дженифър. Истината е, че като за представители на холивудския елит, съюзът между Джоли и Пит продължи прекалено дълго.

От друга страна тя на няколко пъти е съобщавала, че Брад Пит е любовта на нейния живот и именно тези реплики служат за гориво на състезанието от слухове и спекулации, което си устроиха светските медии. Те бяха възобновени след раздялата с Дъстин Теру.

Все още на 49 години, Дженифър Анистън е единствената звезда от монументално успешния деветдесетарски сериал “Приятели”, която успя да структурира внушителна кариера в А-групата на холивудското кино. Тя съумя да се настани в своя собствена ниша на романтични комедии и да капитализира върху излъчването си на добро момиче с голямо сърце и чувство за хумор. За разлика от Анджелина Джоли например, Анистън не се възприема като някакъв изключително важен посланик на мир по света, нейното его не раздуто до космическите мащаби на други знаменитости с фетиш към социалните каузи като Боно и Джоли.

В киното тя също няма амбициите да бъде новата Мерил Стрийп. Анистън участва предимно в леки семейни и младежки заглавия, проектирани да задоволят вкусовете на масовата публика. От време навреме Дженифър рискува с някоя по-смела роля в независим или по-малък филм и според някои критици тя действително притежава актьорски талант, емоционален диапазон и драматичен потенциал, а не е просто любимката от “Приятели”.

Дженифър Анистън олицетворява идеята за чаровното момиче от съседния вход или офис, тя е страшно атрактивна, но в същото време притежава приземено и органично излъчване, което я прави прекрасен избор за романтични комедии. В последните 10 години тя е това за жанра на целувките и въздишките, което беше Мег Райън в края на 80-те и през 90-не години на миналия век.

 

Снима се във всякакви жанрове и стилове

Дженифър Анистън е от онези холивудски звезди, които обичат да се изявяват в така наречените сезонни филми – летни, зимни, есенни. Последният тематичен хит за нея беше “Коледно парти в офиса”. Сюжетът описва приготовленията за мащабен корпоративен купон, който е организиран в опит да бъде привлечен и прелъстен важен клиент. Класически сюжет за професионалните предпочитания на Анистън. Но истината е, че тя не е претенциозна и се снима във всякакви жанрове и стилове. Тази година предстои да я гледаме в криминалето “Murder Mystery”.

 

За нея

Тя прави правилните избори за личния си живот

Дженифър е толкова популярна, че около нея винаги се шуми. Тя е постоянно в заглавията. Преди две години всички обсъждаха само развода на Брад Пит и Анджелина Джоли и постоянно намесваха Дженифър Анистън в ситуацията. Винаги ще има хорпа, които искат да я превърнат в част от нечия драма. Кортни Кокс го каза много добре тогава: “раздялата на Пит и Джоли не е свързана с Джен, това няма нищо общо с нея и тя не е заслужила да бъде вкарвана в интриги и медийни сензации”. Джени е страхотен човек и се радвам, че кариерата и е супер. Вярвам, че и в личния си живот тя прави правилните избори и резултатът е хармония и спокойствие за нея.

Лиса Кудроу, актриса

 

Няма нищо общо с Рейчъл от „Приятели“

За Дженифър ще цитирам моят приятел и колега от “Приятели” Матю Пери: “Какво може да каже човек за Дженифър, което да не е казвано вече от някой по-умен и с по-богат речник от мен.” Дженифър е обожавана от толкова много хора по света. Разбира се, аз смея да твърдя, че я познавам добре и имам преки впечатления от нейния топъл характер. Тя е толкова различна от персонажа си в “Приятели” Рейчъл. Дженифър и Рейчъл наистина са страшно различни.

Мат Лебланк, актьор

 

С класи над Анджелина е

Наистина не знам какво му е минавало през главата на Брад Пит преди години когато заряза Дженифър Анистън заради Анджелина Джоли. Да, по това време Джоли бе смятана за най-еротичната жена на планетата, всички бяха луднали по тези устни и връзката с Пит беше като мокрия сън на всички фенове на холивудски знаменитости. Но още тогава беше ясно, че характерът на Джоли е нестабилен, всички тези деца, желанието да си осинови дете от всеки континент, социалния активизъм. Прекалено насериозно се беше взела. Аз винаги бих предпочел Анистън пред Джоли. Тя просто е с класи над нея.

Хаурд Стърн, продуцент и радио водещ

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Силуети