Дженифър Анистън яде 5 пъти дневно и не брои калории

Актрисата Дженифър Анистън, която наскоро навърши 50, не се подлага на твърде крайни и драстични диети, за да изглежда слаба и стегната. Тя спазва много лесен и разнообразен хранителен режим, като се храни 5 пъти дневно, споделя личната й треньорка Кейти Кайлър.

Освен това, красивата блондинка (както и треньорката й) не вярва в броенето на калории, а просто се старае всяко хранене да бъде пълноценно и питателно.

Всеки ден на Дженифър започва с чаша топла вода с лимон, а в закуската й винаги участва авокадо, яйца или смути, богато на зеленолистни (спанак, кейл и др).

След като приключи с първото хранене за деня, актрисата се отправя към фитнеса, където всеки ден тренира различен спорт или различна мускулна група. Когато се чувства по-енергична, тя набляга над силовите упражнения, а в моментите, когато няма толкова тонус, Дженифър залага на йога или тича на пътеката, но никога не пропуска тренировката.

Обядът на Анистън най-често е вдъхновен от средиземноморската кухня, поради което в менюто й присъстват булгур, краставици, магданоз, мента, червен лук, сирене фета и шам фъстък. Вечерята също е лека - зеленчуци и яйца, придружени с чаша вино. Когато и да пие алкохол, тя винаги си поръчва чаша, а не бутилка, за да не съжалява на следващия ден.

Колкото до другите течности, бившата съпруга на Брад Пит е превърнала в навик пиенето на вода, като винаги носи със себе си малка бутилка, която да я подсеща да се хидратира.

Важно правило, което Дженифър следва, е, да пазарува веднъж седмично, като преди това планира всяко хранене и всеки снак. Така намалява шансовете да огладнее и да си купи нещо полуготово и вредно.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл