Дженифър Лопес - една хубава жена на 50 (СНИМКИ и ВИДЕО)

Днес певицата и актриса Дженифър Лопес навършва 50 години и по повод юбилея й, събрахме нейни снимки през годините, няколко интересни факти за живота й, както и видео с развитието й като певица от 1998-ма до ден днешен.

Джей Ло е дете на баща програмист и майка учителка в детска градина, но още на 5 години тя започа да ходи на уроци по пеене и танци.

Уверена в пътя, по който иска да поеме, в юношеските си години Дженифър се мести от родния Бронкс в Манхатън, където още по-интензивно тренира танци и е принудена да спи в танцовото студио, тъй като не може да си позволи да живее под наем.

Благодарение на латино гените й и непрестанните тренировки, тялото на Дженифър е съвършено, поради което тя получава прякора "La Guitarra" - извивките й напомнят тези на китара.

[modula id="3255510"]

Първият й пробив в телевизията е в комедийното шоу  "In Living Color", а първата роля в киното получава през 1997 във филма "Селена", за която получава 1 милион долара.

По време на снимките на "Blood and wine", Дженифър се запознава с първия си съпруг - Охани Ноа, но бракът им продължава едва 13 месеца. След него се жени още два пъти - за Крис Джъд (2001-2003), а с Марк Антъни е в продължение на 10 години и двамата имат две деца - Максимилиан и Еми. В момента Джей Ло е сгодена за бейзболиста Алекс Родригес, като сватбата им ще се проведе следващата година.

Лопес е първата звезда, чиито филм ("Свекървище") и песен са номер 1 в една и съща седмица. Същевременно, тя е най-високоплатената латино актриса за 2005-та година и единствената жена, която 2 пъти е избирана от сп. FHM за "Най-сексапилната жена на света".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица