Дженифър Лопес проговори за слуха за изневяра на годеника си

Месец след като се появи слухът, че годеникът на Дженифър Лопес Алекс Родригес й е изневерил с жената на негов колега, латино певицата проговори по темата.

"За мен това няма значение, аз знам каква е истината, знам той какъв човек е, както и той знае каква съм аз - ние просто сме щастливи", коментира Джей Ло в предаването The breakfast club.

Бейзболната звезда Хосе Кансеко обвини Алекс Родригес в изневяра дни след като той предложи брак на певицата, публикувайки следния пост:

"Докато гледам World Of Dance, виждам как Джей Ло пише на Алекс Родригес - милото момиче няма никаква представа, че той й изневерява с моята бивша съпруга Джесика". Тъй като публикацията му предизвика много смесени емоции, Хосе се разпали и дори заяви, че е готов да се подложи на детектор на лъжата, за да докаже, че е прав.

Скоро след това, бившата съпруга на Хосе също коментира случая, като отрече тези слухове. Джеска Кансеко призна, че не е виждала Алекс от близо 5 години, но поддържа близки приятелски отношения както с него, така и с Дженифър Лопес.

От тогава до сега, двойката не е давала изявление по темата, но тъй като тя продължи да се разисква, Джей Ло явно е решила да я приключи веднъж завинаги.

"Няма да позволим на други хора да ни казват каква е връзката ни, ние знаем какви са отношенията ни", бе категорична певицата.

На въпроса кога двамата ще минат под венчилото, Джей Ло отговори съвсем искрено:

"Все още не сме започнали да планираме сватбата, все пак току що се сгодихме. А веднага след това започнахме да работим и се очертава това темпо да продължи до края на годината, затова не знам как точно ще се случи. Не сме решили дали ще я вмъкнем някъде или ще отделим повече време да я планираме по-натам, просто наистина не знам.. И не ви лъжа, така стоят нещата", завърши Джей Ло.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица