Дженифър Лорънс: Холивудските звезди лъжат за това как отслабват

Дженифър Лорънс, която е известна с непоносимостта си към фалшивия холивудски блясък, за пореден път разобличи колегите си за лицемерието им.

В интервю за InStyle актрисата каза: "Просто обичам всички да са честни", информира Dir.bg.

"Ако тежиш 9 кг под нормата, а говориш как постоянно хапваш пица и пиле на грил, това няма да накара хората да се чувстват по-добре в тялото си", възмути се Дженифър.

Въпреки че актрисата не спомена конкретни имена, Бела Хадид е пример за подобно поведение. Манекенката споделяше в Инстаграм как върви диетата й с пица по време на подготовката си за "Мет гала".

"Когато имам поява на Оскарите или на филмова премиера... Няма да лъжа. Храня се различно, за да се побера в тези рокли. Не се притеснявам да го призная", каза още Лорънс.

Високоплатената актриса не понася лицемерието в света на известните. След като излязоха множеството обвинения в сексуален тормоз срещу известния продуцент Харви Уайнстийн, Дженифър реши да говори за собствения си горчив опит с дискриминацията.

Тогава звездата разкри, че продуцентка я е накарала да позира гола до по-слаби от нея момичета, като "мотивация" да се подложи на диета. Лорънс опитала да се защити, но била "хваната в капан". Тя се оставила да се отнесат с нея по този начин заради кариерата си. В настоящето отношението към нея било съвсем различно, защото е знаменитост.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица