Джереми Микс се похвали с новия си начин на живот

Бъдещето изглежда светло за най-сексапилния американски престъпник Джереми Микс след 2016 година, която напълно промени живота му, пише „Дейли Мейл“.

По-малко от година, след като той беше освободен от затвора през март 2016, Микс се похвали с новия си начин на живот като публикува снимка със семейството си около елхата. Тогава той отпразнува и 8-годишнината от сватбата си.

„Сред дебели и тънки“, написа моделът под снимка с жена си, на която те позират в лозе, а тя стиска бутилка вино.

Първият кадър на Микс, с който той стана известен, е от 2014  г., когато полицейското управление в Стоктън публикува затворническата му снимка на страницата си във фейсбук.

3 години направиха малко, за да засенчат успеха му и моделът щастливо се хвали с наградите от кариерата си на модел в Инстаграм.

На една от снимките, 32-годишният модел позира заедно с Мазерати-то си на стойност 125 хиляди долара.

„Хубаво е да си вкъщи“, гласи текста под снимката.

На друг кадър моделът позира гол до кръста пред замъка си, а на негов фон се виждат фонтан и идеално спретнатата му морава.

Текстът под снимката е „Бог е добър“, а в коментарите под нея феновете му го поздравяват за успехите му.

Един от коментарите е „Трябва да направят филм за живота ти“.

Микс беше осъден на 27 месеца затвор през 2015 за притежание на незаконно оръжие и амуниции, както и участие в криминално проявени улични банди.

Джереми Микс е от малкия град  Стоктън, северна Калифорния. Роден и отгледан в бедно семейство, той започва престъпен живот, като се включва в бандата Крипс, занимаваща се с трафик на наркотици, грабежи, изнудване и убийства, включително и поръчкови.

Жени се за 24-годишна местна медицинска сестра на име Мелиса, която има 2 деца, и която му ражда син, в момента 7-годишен.

Юни 2014 година е арестуван, но 2 години не засенчват славата му и той подписва договор с модната агенция „White Cross Management“, чийто мениджър Джим Джордан твърди, че получава оферти от цял свят.

В интервю за „Дейли Мейл“ от миналата година, Джордан разказва, че образът на Микс, чието тяло е покрито с татуировки и, чийто живот е изпълнен с престъпления, няма нищо общо с истинския Микс, който е един скромен човек, говорещ с нежност за семейството си. Човек, претоварен от всичкото това внимание.

Доказателство за това е страницата на модела в Инстаграм, която е пълна със снимки на семейството му.

Една от снимките е селфи със сина му, който той нарича „мини-мен“, на 7-мия му рожден ден в снига.

На друга снимка цялото семейство е на прага на дома си, украсен за Хелоуин, а двамата му синове са с еднакви костюми за празника.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица