Джеф Голдблум се завръща при динозаврите

Покрай премиерата на “Междузвездни войни: Последните джедаи” повечето студия, било то големи или малки, ще се опитат да извадят реклами на предстоящите си хитове или просто заглавия, на които държат, а един от филмите, който се очаква да бъде представен с първи трейлър е най-новият филм от поредицата “Джурасик парк” и директно продължение на мега-блокбастъра “Джурасик свят” – “Джурасик свят: Рухналото кралство” (”Jurassic World: Fallen Kingdom”), припомня operationkino.net.

Продуцентът на “Джурасик свят: Рухналото кралство” (както и режисьор на “Джурасик свят”) Колин Тревъроу пусна в пространството кратък откъс, който ни разкрива първи реален кадър от филма. На него виждаме героя на Крис Прат Оуен Грейди да гали малко, сладко бебе рапторче.

Но публиката очаква с нетърпение първите кадри с иконата на поредицата Джеф Голдблум, който се завръща в образа на д-р Иън Малкълм в новия филм. Също така е ясно, че “Джурасик свят: Рухналото кралство” има амбицията да бъде най-мрачния и плашещ филм от цялата дино сага.

Режисьор на “Джурасик свят: Рухналото кралство” (”Jurassic World: Fallen Kingdom”) е Хуан Антонио Байона по сценарий на Колин Тревъроу и Дерек Конъли. В ролите ще видим Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Тоби Джоунс, Рейф Спол, Джъстис Смит, Даниел Пинеда, Джеймс Кромуел, Б. Д. Уонг, Джералдин Чаплин, Тед Ливайн и Джеф Голдблум.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино