Шофьор извади пистолет след забележка за безразсъдно шофиране (СНИМКИ, ВИДЕО)

Снимка: Фейсбук/Димитър Бояджиев

Пореден случай на агресия на пътя. Мъж, представящ се за полицай от столичното 8-мо РУП, извади пистолет срещу шофьори, които опитали да му направят забележка за опасно шофиране.

Инцидентът се е разиграл в неделя (17 септември) около 16:30 ч. на магистрала "Тракия" в района на Ихтиман, посока София. За него разказва в социалните мрежи един от потърпевшите. Мъжът публикува снимки и видео, от които се виждат извършителят и номера на автомобила му. МВР проверява случая.

Във Фейсбук Димитър Бояджиев разказва, че другият автомобил тръгнал да изпреварва отдясно колата зад него: "В момента, в който се изравнява с мен започва да навлиза нарочно в лявата лента, изтласквайки ме до мантинелата. Автомобилът продължава да изпреварва и притиска и колите пред мен. Продължих да се движа по колата и снимах номера на водача и как изпреварва в аварийната лента

На светофара на Горубляне Бояджиев и друг шофьор решили да попитат водача защо застрашава живота на семействата им и другите участници в движението. В този момент той извадил оръжието и обявил, че е служител на МВР. Засичал ги, защото не му направили път.

От пресцентъра на МВР потвърдиха, че сигнал за случая е подаден и са започнали проверка, съобщи БНТ. Уточниха, че са предложили съдействие на водача, но той отказал, защото вече не бил на мястото. Заявил обаче, че днес ще подаде жалба за случая.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България