Джим Кери минава в психарски режим

“True Crimes” е сниман в Полша

Джим Кери се сбогува с шантавата си комедийна персона за целите на криминалната психо драма “True Crimes” (известен и с алтернативното заглавие “Dark Crimes”), разказваща за убийството на известен полски бизнесмен, което е описано със забележителни подробности в дебютния роман на писателя Кристиан Бала, който се превръща в главен заподозрян. Филмът е сниман в Краков, Полша. Джим Кери излежда трансформиран и мрачен. В реалния живот той се изложи с няколко тежки изцепки и залитания и много хора започнаха да се опасяват за неговото душевно здраве. Наскоро той нарисува подигравателен портрет на Доналд Тръмп и стана поредната истерична звезда в офанзива срещу американския президент.

Главната женска роля се играе от екстравагантната европейска звезда Шарлот Генсбур, която се доказа като смела изпълнителка във филмите на провокатора с камера Ларс Фон Трир.

Режисьор на “True Crimes” е Александрос Авранас, а в ролите освен Джим Кери и Шарлот Гейнсбур са още Мартон Чокаш, Елени Русину, Пьотр Гловацки, Анна Полона, Агата Кулеша, Мая Осташевска и други.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино