Джина Карано раздава шамари в нова жанрова тупалка

Джон Хана партнира на звездата от MMA

Постапокалиптичният уестърн “Scorched Earth” представлява жанрова тупалка с горещата и опасна биваш ММА звезда Джина Карано в главната роля. Режисьор е на огненото, наситено с тупаници и шамари зрелище е Питър Хoуит, който от изключително обещаващ дебют като “Sliding Doors” (”Плъзгащи се врати”) стига до подобна по-скоро второкласна продукция.

39-3

В “Scorched Earth” Земята е претърпяла екологичен колапс; въздухът е станал опасен за дишане, водата е токсична, а милиарди хора са мъртви. Поколения по-късно човечеството най-накрая е изградило рудиментарно общество в опит да съберат изпепелените от слънцето останки. Атика Гейдж (Джина Карано) е ловец на глави, която получава шанса на живота си: да залови безскрупулен бандит – Елайжа Джаксън. Гейдж се инфилтрира в бандата на Джаксън и всичко върви по план до момента, в който среща държана в робство жена, която й напомня на мъртвата й сестра. Сега, след като лоялността й единствено към себе си е поставена на изпитание, Гейдж научава, че в живота има много повече от оцеляването…

Режисьор на “Scorched Earth” е Питър Хoуит (”Плъзгащи се врати”, “Закони на привличането”, “Джони Инглиш”), по сценарий на Кевин Лийсън и Боби Морт. В ролите освен Джина Карано са още Джон Хана, Райън Робинс, Стефани Бенет, Алиша Нютън, Нейтън Мичъл, Патрик Гилмор и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино