Джина Стоева и Ивена отново запяха заедно

Джина Стоева и Ивена са близки приятелки от дълго време. И двете са родом от Русе, а в началото на кариерата си живеят в обща квартира. Заедно напуснаха бившите си продуценти през 2015 г. и сега се самопродуцират.

Интересен факт е, че за всичкото това време певиците са участвали в трио с Теньо Гогов, но имат само един общ дует – песента „Една новина“, която излезе точно преди 9 години и се превърна в хит.

Наскоро двете дами представиха втората си съвместна песен със заглавие „Наранявай“.

„Ивена беше инициаторът. Това е първият ми музикален проект след появата на дъщеря ми Ивая. Последно снимах видеоклип бременна в третия месец. Много бързо след раждането започнах отново да ходя по участия, но за записването на нови сингли не бях мислила. Майчинството променя приоритетите... Ивена предложи да се нагърби с тежката работа около организацията и аз си казах: „Защо пък не?“, коментира Джина Стоева.

„Когато чух песента, която композиторът Оцко ми пусна, почувствах, че ще се получи страхотно в дует с Джина и й предложих да го направим. В интерес на истината и първият ни дует е негова композиция“, допълва Ивена.

Тя споделя още, че е имала леки притеснения относно текста, в който се говори за раздяла, защото вярва, че когато изпееш нещо, то ти се случва, но се надява тази прокоба да не я сполети и да не засегне 11-годишната й връзка с партньора, с когото живеят на семейни начала.

Видеото, режисирано от Николай Скерлев, е заснето в Сапарева баня.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл