Джина с тоник

Като тоник за душата на 40-годишната попфолк певица Джина Стоева дойде раждането на първата й рожба. Момиченцето се роди с перфектни размери и носи красивото име Ивая. Кръстено е на баба си по бащина линия. Хиляди фенове и десетки родни знаменитости побързаха да поздравят фолк дивата за добрата вест в социалните мрежи.

 

Джина Стоева може да се похвали с 15-годишна успешна кариера в попфолка. Тя е спечелила любовта на феновете, които я определят като една от любимките си. Изпълнителката рядко става част от скандали и твърди, че често е жертвала личния си живот за сметка на кариерата в музиката.

Сексапилната фолк дива е родена в Русе на 6 септември 1976 г. Завършила е спортното училище в родния си град със специалност „Лека атлетика“, дисциплина „Висок скок“. След това кандидатства в Русенския университет и учи „Административен мениджмънт“. Междувременно работи и в заведенията в родния си град.

На музикалната сцена пробива през 2000 г., когато подписва договор с „Ара мюзик“. Дебютния си албум издава през 2001 г., а успехът ѝ след това е мигновен. Песните „Богиня“, „Теб желая“ и „Милвай ме“ я изстрелват към челните места в класациите.

Едно щастливо предстоящо събитие обаче преобръща представите на певицата. Вестта, че ще става майка, кара Джина да обърне поглед към семейството и да се посвети на него. Певицата дълго време отлага тази важна стъпка, тъй като искаше да се чувства готова и бебето й да бъде планирано. И така, на 40 години тя дари с живот малката Ивая.

Броени дни преди момиченцето й да се появи на бял свят, изпълнителката на „Ди Каприо“ даде специално интервю за „Труд“, в което разказа подробно как се е грижила за себе си, и какви са плановете и за бъдещето. „За мен беше важно да продължа да се движа, което знам, че е много благоприятно за бременните жени. Бях в петия месец, когато с приятели направихме 6-часов преход до езеро над Банско, където имаше сериозна денивелация и дълбоки снежни преспи. Изморих се доста и по пътя се упреквах дали не съм постъпила безотговорно към състоянието си. Но слава Богу мина безпроблемно и издържах докрай и качването, и слизането. Поход, гимнастика, йога или съвсем обикновена разходка пеша - това бяха едни от основните ми занимания през последните 9 месеца“, заяви Джина Стоева.

Певицата е известна със своята страст към спорта, походите и пътуванията. Именно по време на разходка на Витоша атрактивната изпълнителка съобщила на половинката си, че ще става баща.

По нейните думи мъжът до нея е нормално момче, което често пътува в чужбина заради работата си. Занимава се в внос и износ на автомобили.

Както при всяка попфолк звезда, и Джина не я подминава скандалът. След като напусна музикалната си компания „Ара мюзик“ през 2015 г. последваха доста критики от нейна страна към бившите й продуценти.

Една от главните причини тя да преустанови контакти с „Ара“ - въпреки изрядните  отношения с компанията в продължение на 15 години - е чувството за пренебрегване.

„Почувствах се изключително обидена от моя бивш продуцент Виктор Касъмов при цялата ми всеотдайност и коректност към него и работата ми. Дори отлагах във времето евентуална бременност, за да съм уж по-пълноценна в кариерата. Аз съм изпълнителят, който се е задържал най-дълго време във фирмата - 15 години. Търпение ли е това, наивност ли…  Като проверим в интернет за напуснали „Ара мюзик“ певци и певици, намираме списък с 25 такива, дори има пропуснати имена. Кой си тръгва от хубаво?“, категорична е Джина Стоева относно решението да се самопродуцира.

Освен да провокирав музикално отношение, певицата стана главен герой и в сексскандал. През лятото на 2016 г. упорито се говореше, че атрактивната фолк дива има тайна афера с футболния мениджър Георги Иванов-Гонзо. Джина Стоева категорично отрече слуховете за интимни контакти с бившия треньор на „Левски“ и дори заяви, че тази информация е измислена от нейни зложелатели с цел да й уронят имиджа.

 

Сексапил в „Сървайвър“

През 2007 г. фолк дивата Джина Стоева се впусна в ново предизвикателство - участие в риалитито „Сървайвър“. Тя се прояви като една от най-атрактивните състезатели във всички сезони на телевизионното предаване. По думите на продуцента на хитовото шоу Евтим Милошев Джина е имала реален шанс да спечели надпреварата, но за тази цел е трябвало да жертва новосъздадените си приятелства. И до ден-днешен певицата поддържа много добри отношения с няколко от участниците, сред които Антон Агонцев и Светла Димитрова.

 

За нея

Ако нещо не й харесва, винаги ще си казва

Много сдържана и интелигентна. Тя е изключително добър човек и затова с доста хора е в много приятелски отношения. Двете сме толкова различни и сякаш се допълваме една друга. Ако нещо не й харесва, винаги ще си каже.

Джина е такъв приятел, на когото ако звънна в 3 часа през нощта, той веднага ще се отзове и ще дойде при мен, независимо къде се намирам.

Ивена, попфолк изпълнителка

 

Невероятна жена

Джина е уникална жена. Невероятна и като човек, и като визия. Внимателна и отзивчива. Не познавам човек, който може да каже лоша дума за нея. Тя намира баланса във всичко. Да, понякога прави компромиси, но когато се налага, винаги отстоява позицията си. Приятел, на когото можеш да имаш доверие и знаеш, че няма да те предаде. Тя е една от малкото хора, за които думата „перфектен“ няма да звучи пресилено.

Антон Агонцев, участник в „Сървайвър“

 

Никога не ме е предала или излъгала

Всичките най-хубави качества, които човек може да се сети да определи друг, се отнасят за Джина. Изключително постоянна – с каквото и да се захване го докарва до край. Напълно съм убедена, че ще бъде страхотна майка и много добре ще възпита малката Ивая. За всичките 10 години, в които я познавам и сме приятели, тя никога не ме е предала или излъгала. Изключително прям и откровен човек.

Светла Димитрова, лекоатлетка

 

Истинска френска мадама

Джина Стоева е истинска мацка от френски тип – с къса прическа, елегантна и атлетична. С нея се познавам от снимките на „Сървайвър“. Тя е изключително откровен човек, който казва това, което мисли. При Джина няма политика, няма конформизъм и няма втори план. Това нейно качество е много ценно. За нея приятелството и коректността са по-важни от победата.

Евтим Милошев, телевизионен продуцент

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица