Джони Деп: Амбър Хърд си е нарисувала синини, не съм я докосвал

Джони Деп е подал декларация след делото за клевета, което той заведе към бившата си сърпуга Амбър Хърд, тъй като тя обвини актьора в домашно насилие, предават от Hollywood Life.

Още когато подаде документите за делото (миналия март месец), Джони Деп ясно заяви, че иска да изчисти името си от клеветите. Внесената последвала декларация, написана саморъчно от 55-годишният актьор, започва така:

"Отрекох обвиненията на г-ца Хърд още през май 2016-та, когато тя отиде до съда, за да издаде ограничителна заповед, като тогава имаше нарисувани синини по тялото, които изведнъж изчезнаха в следващите дни, съдейки от информация на наблюдатели и от охранителни камери", пише Джони Деп.

Той допълни още, че е готов да защитава името си до края на дните си, тъй като никога не е докосвал бившата си жена, както и която и да е друга жена.

Не на последно място, актьорът от "Карибски пирати" твърди, че именно бившата му жена го е малтретирала по време на брака им, продължил от февруари 2015-та до януари 2017-та година:

"Имам доказателства, че тя ме насилваше. Г-ца Хърд често смесваше предписани лекарства с алкохол, което водеше до насилие върху мен, понякога и в присъствието на 3-ти човек. Това ми нанесе физически травми", признава актьора.

Делото все още тече и декларацията на Джони Деп предстои да бъде разгледана от съда.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица