Джони Деп харчи по 2 милиона долара на месец

Финансовите проблеми на Джони Деп са причинени от начина му на живот и сумите от по 2 милиона долара, които той харчи на месец, казват мениджърите му, които той съди за лошо управление на приходите си, пише Би Би Си.

Meниджърите отвърнаха с ответен иск срещу актьора. Според тях Деп е похарчил повече от 75 милиона долара за 14 жилища и това са само малка част от разходите му.

"Деп е изцяло отговорен за финансовата нестабилност, в което се намира", твърдят от компанията.

"Актьорът отказва да живее според възможностите си, въпреки многократните предупреждения за финансовото му състояние", се казва в ответния иск на мениджърите.

Част от разходите на Деп са включени в иска: 18 милиона долара за яхта, 300 000 долара месечно за персонал от 40 души, 200 000 долара месечно за частни полети, 150 000 долара за денонощна охрана, 30 000 долара за закупуване на вносно вино.

Актьорът също така има нужда от 12 съоръжения за съхранение на холивудски сувенири и ценности.

Миналия месец актьорът каза, че дължимите суми от страна на компанията възлизат на 25 милиона долара.

В делото му също се твърди, че компанията му не е успяла да подаде данъците му навреме, което го е ощетило с 5,7 милиона наказателни такси.

Последните юридически проблеми на Деп идват в навечерието на развода му с актрисата Амбър Хърт, който беше финализиран през януари след месеци съдебни спорове.

 

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица