Джошуа започна да хвали Кобрата

Кубрат Пулев явно се приближава до втория си шанс за световна титла в тежката категория на профибокса. Антъни Джошуа, който в събота си върна поясите от Анди Руис, дълго се правеше, че българинът не съществува, но от вчера говори за него със суперлативи.

„Кубрат Пулев има страхотни постижения при аматьорите, от боксово семейство е, брат му също има успехи на ринга“, заяви Джошуа.

По традицията боксьорите си отправят комплименти, когато предстои да се бият един с друг, докато в останалото време не са толкова любезни по адрес на колегите си.

Джошуа вече разкри, че следващите му планове са защита на титлите срещу задължителните претенденти вместо търсене на „трилогия“ с Руис или обединителен мач с шампиона на WBC Дионтей Уайлдър. От лагера на американеца също отхвърлиха възможността за бой с Антъни, поне не във Великобритания, тъй като се опасяват от мръсни номера.

„За нас не е проблем да се бием с всеки и навсякъде, но се притесняваме от случая с Дилиън Уайт – заяви Джей Дийс, треньор на Уайлдър. - Мениджърът Еди Хърн го върна в играта, но това не променя факта, че той даде положителна допинг проба. А и Уайт смени ръкавиците си без съперникът му да може да ги провери. Не сме сигурни, че британците се справят с тези проблеми.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт